Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 0 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 0
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 1 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 1
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 2 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 2
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 3 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 3
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 4 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 4
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 5 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 5
  • Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 6 Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет - 6

Сини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет

Комплетот „Сино и виолетово метални балони Arch Garland“ е шармантна декорација со шема на бои што многу наликува на сцена од Frozen. Главната боја е сина, во комбинација со виолетова, која совршено ги репродуцира класичните сцени во анимацијата Frozen. Овој лак за балон користи сини и виолетови метални латекс балони, давајќи му цврсто и стилско чувство.

Испрати барање

Опис на производот

Повеќе од обична декорација, оваСини и виолетови метални балони Arch Garland Комплетможе да донесе единствена и незаборавна атмосфера во секоја пригода. Без разлика дали станува збор за детска роденденска забава, туш за бебиња, свадбена сцена или забава на тема млади, овој лак со балон може да создаде неверојатен визуелен ефект. Тоа ќе додаде магично и пријатно чувство на вашиот настан.

Главен производ
Балон
Употреба
Забава
Боја
Сина и виолетова
Материјал
Фолија и латекс
OEM
Прифатено
DDP услуга
Прифатено

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Во дизајнот наСини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет, додадовме и сини и виолетови макарон балони кои додаваат инклузивно и нежно чувство на целата декорација. Нивните пастелни бои и слатки форми ќе донесат повеќе топлина и сладост во вашата пригода.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Во прилог наСини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет, имаме многу други стилови на балонски лакови за избор. Без разлика дали барате светла и живописна шема на бои или помека и потопла атмосфера, ние ве покриваме. Имаме балонски сводови во различни бои, форми и големини, што ни овозможува да создадеме комплетно прилагодена декорација врз основа на вашите преференции и тема.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit


Пакувањето со комплет балони исто така може да се прилагоди на вашиот сопствен дизајн истил!

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Пакувањето со балон од латекс, исто така, може да се прилагоди на вашиот сопствен дизајн и смногу!

Нашата фабрика Newshine придава големо значење на потребите и задоволството на клиентите, затоа обезбедуваме приспособени услуги. Можеме да ги приспособиме пакувањето и специјалните стилови според вашите барања. Ако ви требаат дополнителни снегулки или балони од алуминиумски филм со слики од принцези, можеме да ги задоволиме и вашите персонализирани потреби за прилагодување. Наша цел е да ви ги обезбедиме најдобрите производи и услуги.

Како да се користиСини и виолетови метални балони Arch Garland Комплет

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

1.Надујте ги балоните во различни големини и врзете ги.

2. Вметнете го балонот во малата дупка на декоративната лента.

3.Завршениот балон венец фиксирајте го на ѕидот со лента или јаже.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Не само тоа, ние исто така обезбедуваме серија услуги за производи како што се детални слики, слики од главни производи и видеа од производи, за да можете подобро да ги разберете и прикажувате нашите производи. Овие услуги ќе ви помогнат подобро да ги промовирате и продавате нашите производи на пазарот.

Newshine

Во фабриката Newshine®, ние сме посветени на дизајнирање и производство на висококвалитетни, уникатни производи за да ги задоволиме потребите на различни клиенти. НаСини и виолетови метални балони Arch Garland Комплете еден од нашите одлични производи што носи одлична декорација на вашата посебна пригода, како во однос на усогласувањето на боите, така и во однос на прилагодувањето. Не двоумете се, дозволете ни да ви помогнеме да создадете магична и пријатна атмосфера!



Жешки тагови: Сини и виолетови метални балони со свод Гарланд, производители, добавувачи, фабрика, Кина, произведено во Кина, на големо, приспособено, на залиха, евтино, попуст, ниска цена, цена, CE, квалитет, EN71, мода, најново, најново продавано, Екслузивно, фенси, напредно

Поврзана категорија

Испрати барање

Ве молиме слободно дајте го вашето барање во формата подолу. Ќе ви одговориме за 24 часа.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy