Baby Shower Party Decoration Balloon Arch
  • Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 0 Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 0
  • Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 1 Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 1
  • Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 2 Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 2
  • Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 3 Baby Shower Party Decoration Balloon Arch - 3

Baby Shower Party Decoration Balloon Arch

Подарок за бебиња Ова е прослава за идните мајки и нивните новороденчиња. Многу жешки мајки во Европа и САД ја одржуваат оваа забава пред да се породат. Newshine® може да обезбеди балон лак за украсување за забава за бебиња за украси за забави.

Испрати барање

Опис на производот

NEWSHINE е голем производител и добавувач на балонски сводови за украсување забави за туширање за бебиња во Кина. Овој лак за балон за декорација на забава за туш за бебиња е најновиот лак за балони, Нашата фабрика за балони може да се прилагоди за вас комплет за лак за балони. Со нетрпение очекуваме да станеме ваш долгогодишен партнер во Кина.



ПроизводПараметар (спецификација)

Име:
Декорација на балон за забава за туш за бебиња
големина:
5" 10" 12" 18"
Боја:
Небесно сина, кафеава, беж
Лого:
Согласно Потребен клиент
Внатрешен пакет:
1 комплет/торба или прилагодена торба
Надворешен пакет:
картон или сопствен картон
Големина на картон:
42х39х38см
Сертификат:
EN71


Услугите што ги обезбедуваме
Дизајн на ЛОГО на производот, дизајн на пакување на производот, дизајн на прирачник за инсталација на производот, оригинален цртеж на производот, видео за инсталација на производот, производство на страница со детали за производот. Налепниците се бесплатни.




Карактеристики и апликација на производот
Baby Shower Тоа е прослава за идните мајки и нивното ново бебе. Многу жешки мајки во Европа и САД ја одржуваат оваа забава пред да се породат. Еден месец или два пред да се роди бебето, пријателките на мајката прават забава и ја опсипуваат со благослови, совети и подароци.



Што ви е потребно за бебешки туш?
Во зависност од големината и должината на Baby Shower, ако тоа е само мала гозба, тогаш треба само да подготвите доволно храна и освежување, мал лак со балон за украсување на Baby shower party. Седнуваме заедно и разговараме, разменуваме искуство за раѓање и родителско искуство може да биде. Ако сакате да го направите тоа во поголем обем, можеби ќе треба да подготвите повеќе работи како што се цвеќиња, торти, игри, мали подароци, голем комплет за лак со балон за туш за бебиња итн.
Овој стил и комбинација на бои го дизајниравме за посебна мајка која работи во партиски производи на големо и самата е мајка. Дизајнерката го создаде овој производ за неа: Сина за надеж, во комбинација со нијанси на кафе и беж од висока класа. Полн со бескрајна надеж и имагинација за иднината.
Специјално дизајниравме многу стилови за многу европски, американски компании за украсување забави и трговци на големо со материјали за забава. Ако имате потреби за дизајн, имаме професионален тим да ви служи. Ние сме професионален производител на балон лакови со висок квалитет и ниска цена, со дневно производство од 20.000 комплети. Можете да добиете повластена цена и производи со висок квалитет.
Знаеме за фестивали, знаеме повеќе за декор на забави, знаеме повеќе за производи за декорација на забави, а оваа комбинација на бои е многу модерна. Ние, исто така, имаме многу стилови на балон за лак за туширање за бебиња од кои можете да изберете. Се додека имате какви било потреби, ние сме секогаш тука. Очекуваме долгорочна соработка со вас.
Имаме и други серии за избор, за да дознаете повеќе, оставете ни коментар.




Жешки тагови: Балонски лак за декорација за забава за бебиња, производители, добавувачи, фабрика, Кина, произведено во Кина, на големо, приспособено, во залиха, евтино, попуст, ниска цена, цена, CE, квалитет, EN71, мода, најново, најново продавано, елегантно, Фенси, Напредно

Поврзана категорија

Испрати барање

Ве молиме слободно дајте го вашето барање во формата подолу. Ќе ви одговориме за 24 часа.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy