Роуз Бобо балони
  • Роуз Бобо балони - 0 Роуз Бобо балони - 0
  • Роуз Бобо балони - 1 Роуз Бобо балони - 1
  • Роуз Бобо балони - 2 Роуз Бобо балони - 2
  • Роуз Бобо балони - 3 Роуз Бобо балони - 3

Роуз Бобо балони

Baoding Newshine Import & Export Trading Co., Ltd. е компанија специјализирана за производство и продажба на производи за забава, балони од роза бобо погодни за широк спектар на прилики, вклучувајќи свадби, родендени, годишнини и корпоративни настани. сите ваши потреби за декорација на забави Ние сме посветени на обезбедување одлична услуга за клиентите и стоиме зад квалитетот на нашите балони Rose Bobo

Испрати барање

Опис на производот

НашиотРоуз Бобо балониможе да се пријават сите фестивали. Денот на вљубените, Денот на мајката, Ноќта на вештерките, Божиќ и Нова Година итн. Овие балони може убаво да се приспособат и состават сами, додавајќи личен шмек кој навистина ќе ги изненади и воодушеви вашите најблиски и пријатели.

НаРоуз Бобо балонидоаѓаат во широк спектар на живописни бои, што гарантира дека ќе ја пронајдете совршената сенка за да создадете волшебен и привлечен приказ. Од класични црвени до елегантни розови и од хипнотизирачки сини до прекрасни виолетови, нашите балони нудат бескрајни можности за да одговараат на секоја тема или настан.

Rose Bobo Balloons

Издржлив материјал:Овие се направени од висококвалитетен латексРоуз Бобо балонисе дизајнирани да издржат различни временски услови, обезбедувајќи долготрајно уживање.

Дополнително, овиеРоуз Бобо балонисе достапни во различни опции за пакување, осигурувајќи дека ќе пристигнат во чиста состојба и дека се подготвени да бидат изложени или подарени. Без разлика дали претпочитате индивидуални балони, букети или сложени аранжмани, го имаме решението за пакување кое ги задоволува вашите потреби.

Rose Bobo Balloons

Изработени со внимание на деталите и со користење на висококвалитетни материјали, нашитеРоуз Бобо балонисе дизајнирани да бидат издржливи и долготрајни, овозможувајќи ви да уживате во нивната убавина за време на вашите прослави.

Rose Bobo Balloons

НаРоуз Бобо балонисе лесни за надувување и одржување, а ќе останат надуени подолг период, што ги прави фантастичен избор за украсување на вашиот дом, место за забава или канцеларија.

Rose Bobo Balloons

Роуз Бобо балони: Боја на рози, LED светло, предиво, пластична хартија за завиткување, панделка, пердуви и други додатоци, можете да изберете што ви треба.

Rose Bobo Balloons

Rose Bobo Balloons

Како се пакуваме?

Rose Bobo Balloons

Како да направите самРоуз Бобо балони?

Доживејте ја радоста на создавање неверојатен амбиент со волшебните Rose Bobo Balloons. Подигнете ги вашите прослави, изненадете ги вашите најблиски и внесете елеганција во секоја пригода. Земете ги вашите Rose Bobo Balloons денес и дозволете овие извонредни балони да станат фокусна точка на вашите незаборавни моменти.

Ако сте заинтересирани за   Балоните со рози Бобо Ве молиме следете ме

Адреса: 609, 6-ти кат, зграда за инкубација, индустриски парк Сутонг, град Баигу, Гаобеидијан, Баодинг, Хебеј, Кина

Телефон: +8613730166060

Е-пошта: hstwa@hstgyp.com

contact us





Жешки тагови: Балони Rose Bobo, производители, добавувачи, фабрика, Кина, произведено во Кина, на големо, приспособено, на залиха, евтино, попуст, ниска цена, цена, CE, квалитет, EN71, мода, најново, најново продавано, елегантно, фенси, напредно

Ознака на производот

Поврзана категорија

Испрати барање

Ве молиме слободно дајте го вашето барање во формата подолу. Ќе ви одговориме за 24 часа.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy