Newshine balloon Активност за градење тим

2023-05-25

Добре дојдовте да се придружите на нашиот Newshine® тим и придружете ни се на планинско патување за да ја искусите природната глетка и да се предизвикате себеси!

Тим билдинг планинската активност во мај е навистина незаборавна! Отидовме во живописно планинско подрачје, попатно уживавме во убавината на природата и изведовме низа тимски активности и предизвици на планината.

За време на искачувањето, доживеавме различни услови на патот и временски промени, некои места беа стрмни, други калливи, но секогаш се поддржувавме и се охрабрувавме и работевме заедно да продолжиме напред. Кога стигнавме на врвот на планината, бевме возбудени да се фотографираме и почувствувавме неописливо чувство на задоволство и достигнување.

Newshine balloon Team building activity

Покрај планинарењето, организиравме и тимски активности и предизвици, како што се преживување во дивина, тренинзи врзани за надвор и така натаму. Овие активности не само што ни носат возбуда и задоволство, туку и ја подобруваат нашата тимска кохезија и способност за соработка. Во тимските активности, ќе го поделиме тимот во групи, ќе соработуваме меѓу себе за да завршиме различни задачи и ќе ги надминуваме тешкотиите една по друга со заеднички напори.

Newshine balloon Team building activity

За време на оваа групна качувачка активност имавме можност да вкусиме локална храна и да комуницираме со локалните жители, а почувствувавме различни култури и културна атмосфера. Исто така, ни даде подлабоко разбирање за местото и го направи нашиот тим поинклузивен и потолерантен.
Со еден збор, оваа групна градежна качувачка активност го направи нашиот тим поблизок, покохезивна и соработничка способност, но и ни овозможи подлабоко да го разбереме шармот на природата и човештвото, така што нашиот живот е побогат и побогат.

Оваа активност за градење група ќе ви донесе незаборавно искуство и спомени.

Newshine balloon Team building activity

Ајде заедно да тргнеме да ги освоиме планините и да оставиме богато и колоритно животно искуство!

Ние сме неукротим тим со качувачки дух кој се протега на нашите производи. Нашите главни производи се балони од латекс, лакови за балони, бобо балони, електрична пумпа, комплети за балони од фолија и други материјали за забава, доколку ви требаат трговци на големо, ве молиме контактирајте со нас.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy